Free Music Download

[Phineas & Ferb] "Me, Myself and I" - Fandub/Cover en CATALÀ ~ by Mireia Decler

[Phineas & Ferb] "Me, Myself and I" - Fandub/Cover en CATALÀ ~ by Mireia Decler #1
[Phineas & Ferb] "Me, Myself and I" - Fandub/Cover en CATALÀ ~ by Mireia Decler #2 [Phineas & Ferb] "Me, Myself and I" - Fandub/Cover en CATALÀ ~ by Mireia Decler #2 [Phineas & Ferb] "Me, Myself and I" - Fandub/Cover en CATALÀ ~ by Mireia Decler #4

Jump to: Play - Descripton - Download - Links

Play Audio Preview:

Download Here:

FAST DOWNLOAD SERVER 2

Disclaimer:

This content may be protected by copyright law or other laws regarding intellectual property of the United States or other countries.
Downloading [Phineas & Ferb] "Me, Myself and I" - Fandub/Cover en CATALÀ ~ by Mireia Decler mp3 on this site is just for review purpose. If you love the song, please support the artists by buying the original CD/Cassette or buying the song from iTunes.

Description:

Canción "Me, Myself and I" de la serie de dibujos animados "Phineas y Ferb". Disney Channel.

·Voces y traducción: Mireia Decler
·Instrumental: YouTube

Para contactarme: [email protected]

Like, Comment and Share!! :D

-----------------------

Letra:

Jo mateixa i jo sempre ens odiem
Jo mateixa i jo no ens suportem
Jo mateixa i jo per fi direm adéu
aquesta col·laboració per fi tallem!

Ara som dos ben iguals
no és que em sembli fatal
Però és que jo sóc feliç així sense mi

Jo m’he estat reprimint
però estic en el meu camí
Ja està, per fi sóc feliç!

D’ara endavant, les dos podrem existir
tranquil·lament sense cap lluita interna de la voluntat. (de la voluntat)
Ara que ens hem separat, i som lliures, mai deixis que et colpegin, segueix endavant! (segueix endavant)

Farta estic de mi
estic millor sense tu
Farta estic de mi
estic millor... sense tu

Jo mateixa i jo no ens suportem (sense tu)

Watch video on Youtube: [Phineas & Ferb] "Me, Myself and I" - Fandub/Cover en CATALÀ ~ by Mireia Decler
Search another results: [Phineas & Ferb] "Me, Myself and I" - Fandub/Cover en CATALÀ ~ by Mireia Decler


Tags: phineas y ferb, phineas, ferb, phineas and ferb, phineas & ferb, cover, fandub, fullcover, full, candace, song, cancion, me, myself, and, Me myself and I, two candaces, two, disney, channel, mireia, decler, cleris, cantante, singer, catalunya, catalonia, spain, serie, dibujos, chica, noia, cantant, catala, catalan, spanish, letra, yo misma, yo, mateixa, mi, misma, animados, canciones, para, cantar, doble, isabella, jeremy, fan, dub, doblaje, doblatge, cantando